Nicolette Loven en L. van den Akker - Koken in een roeromdraai

Koken in een roeromdraai

Een boek van Nicolette Loven en L. van den Akker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken in een roeromdraai, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Koken in een roeromdraai

U wilt graag een gezond en lekker diner voor uw gasten op tafel zetten en toch zelf ook gezellig mee aan tafel zitten zonder lang in de keuken bezig te zijn? Dat kan!
Mijn goede vriend, zelf een meesterkok zei: alles is mogelijk, als je mise en place (voorbereiding) maar goed is.
In mijn hotel in Frankrijk heb ik tien jaar ervaring hiervoor opgedaan en gemerkt dat een goed draaiboek voor een etentje van het grootste belang is. Dan heb je ook de tijd om van de verschillende schotels, met weinig moeite en wat raffinement, iets aparts te maken.

In dit boek vindt u 12 menu’s, bestaande uit een amuse, een voorgerecht, een hoofdgerecht, een bijgerecht en een dessert, met ieder een vegetarische aanpassing a la Nicolette.
De menu’s hebben een franse opbouw, maar bevatten ook mondiale ingrediënten, die uw etentje een exotisch extraatje geven.
De recepten zijn aangepast aan de tijd van het jaar en…
een uitstekend diner hoeft niet duur te zijn. Als die componenten: geur, smaak, uiterlijk in overeenstemming zijn, zal de stem mmmmmmmmmmmm zeggen.

Ik nodig u uit om samen met mij te komen spelen in de speeltuin van amuses, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts en te genieten van het sprookje dat tafelen heet.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken