Francis van Arkel en F. van Arkel - Winterkost - Smaakvolle recepten

Winterkost - Smaakvolle recepten

Een boek van Francis van Arkel en F. van Arkel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Winterkost - Smaakvolle recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het begin van het koude weer doet ons altijd weer even huiveren. Brrr, het wordt alweer kouder. Maar als de kachels branden en de kaarsen weer aan zijn, dan valt het eigenlijk allemaal wel mee.
Elk seizoen heeft zijn charme. Het koudere weer doet in ieder geval ons eetpatroon veranderen. De salades en de barbecue maken plaats voor winterse kost. Heerlijk gevulde soepen met allerlei groenten, die het lekkerst zijn als ze van de koude grand komen. De stamppotten horen absoluut thuis in dit rijtje. Naast een aantal klassiekers zijn er in dit boek ook stamppotten opgenomen die modern en vernieuwend zijn, het proberen waard!
Natuurlijk mogen ook een aantal gerechten niet ontbreken die ons aan het koudere weer helpen herinneren. Gaar gesudderde hachee of hazenpeper doen het altijd goed. Het wordt weer smullen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken