Fabian Scheys en Guido Francque - Wegwijs in Italiaanse wijn

Wegwijs in Italiaanse wijn

Een boek van Fabian Scheys en Guido Francque

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wegwijs in Italiaanse wijn, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In 2005 verscheen de eerste editie van Wegwijs in Italiaanse wijn, een boek dat ondertussen is uitgegroeid tot het Nederlandstalige standaardwerk over de Italiaanse wijn. Omdat de vraag naar het boek zo groot blijft, maar vooral omdat de rijke Italiaanse wijnbouw jaar na jaar blijft groeien, hebben de auteurs hun werk volledig herzien en geactualiseerd.
Het resultaat is een nog accurater naslagwerk over de fascinerende wereld van de Italiaanse wijn. Terwijl je in het boek op zoek gaat naar een bepaalde wijn, leer je alles over de verschillende streken en over de natuurlijke kenmerken in het landschap. Je krijgt informatie over de vele druivenrassen en over hoe ze worden ingedeeld en geklasseerd. Als extraatje trakteren de auteurs je op een boeiend overzicht van de regionale culinaire specialiteiten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken