Paul Kirk - 500 barbecuegerechten

500 barbecuegerechten

Een boek van Paul Kirk

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 500 barbecuegerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit boek zijn 500 spetterende recepten opgenomen, aangevuld met tips voor het kiezen van de geschikte ingrediënten, de essentiële barbecuetechnieken, het bereiden van eetlustopwekkende marinades en verrukkelijke bijgerechten.
In de inleiding wordt ingegaan op de aanschaf van een barbecue: op gas, elektriciteit of houtskool; wordt uitgelegd wat direct en indirect roosteren betekent, en vindt u informatie over het gebruik van een rookoven, het onderhoud van de barbecue en tips voor de veiligheid.

Er is een groot aantal heerlijke en veelzijdige recepten opgenomen; van eenvoudige en voedzame familiegerechten tot luxueuse om uw gasten buiten te ontvangen. Kies uit vele honderden gerechten vanuit de hele wereld, ook vegetarische en gezonde gerechten, en ontdek opnieuw hoe heerlijk barbecuen kan zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken