Angelika Scheulen - Gevogelte

Gevogelte

Een boek van Angelika Scheulen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Gevogelte, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Er zijn trouwe voorstanders van het koken met gevogelte die de veelzijdigheid van dit vlees allang kennen. Zij zijn steeds op zoek naar nieuwe recepten en in dit boek kunnen zij er ongetwijfeld ook weer een aantal vinden. Als u echter tot nu toe nog noet echt intensief gerechten met gevogelte hebt bereid en er dus nog niet veel ervaring mee hebt, kunt u in dit boek vele recepten vinden die u zullen overtuigen van het feit dat er met gevogelte heerlijke gerechten bereid kunnen worden. Het vlees van gevogelte heeft drie voordelen: het is gemakkelijk te bereiden, het is zeer smakelijk en bovendien heeft het relatief weinig calorieën, maar is daarentegenwel wel rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen en daarom geschikt voor een gezonde voeding. Ten slotte is het, behalve het vlees van parelhoenders en kwartels, vrijwel overal in een uitstekende kwaliteit en in diverse vormen verkrijgbaar. Vlees van gevogelte is veelzijdig: u kunt beginnen met een pastei van gevogelte als voorgerecht, kal


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken