Tim Noakes en M. Noakes - Total Wellbeing dieet

Total Wellbeing dieet

Een boek van Tim Noakes en M. Noakes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Total Wellbeing dieet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ik volg Het Total Wellbeing dieet nu een jaar. Ik ben 25 kilo afgevallen en ben van maat 44 naar 38 gegaan. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik op dieet ben. Maar ik ben gelukkiger en gezonder dan ooit!’
Ik gebruik nu zes maanden de weekmenu’s van Het Total Wellbeing dieet en volg een haalbaar sportprogramma, en ik ben van maat 50 naar 42 gegaan. Volgens mij kan ik dit dieet gemakkelijk mijn leven lang volhouden!’
Word gezonder, levenslustiger verlies tegelijkertijd je overtollige kilo’s!
Hoeveel di n - die niet werkten - heb je nu al uitgeprobeerd? Het Total Wellbeing dieet is niet het zoveelste dieet, maar een gezond voedingsprogramma waar je je fantastisch bij voelt en dat je zeker vol kunt houden.
Gemakkelijk te volgen door de weekmenu’s en de heerlijke recepten
Wetenschappelijk getest door CSIRO, een van’s werelds meest vooraanstaande wetenschappelijke organisaties
Goedgekeurd door voedingsdeskundigen en bejubeld door mensen die het volgen
Met meer dan 100 recepten die je het water in de mond doen lopen en 12 weekmenu’s waar je meteen mee aan de slag kunt, bevat dit boek alles wat je nodig hebt om voor altijd die overtollige kilo’s kwijt te raken.
Het Total Wellbeing dieet is ontwikkeld door de Australische CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) en het is wetenschappelijk bewezen dat het dieet werkt en gezond is.
Het Total Wellbeing dieet kwam in Australi p de eerste plaats van de bestsellerlijsten; in slechts een paar maanden tijd werden 100.000 exemplaren verkocht.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken