Tim Noakes, P. Clifton en M. Noakes - 2 - Total Wellbeing dieet

2 - Total Wellbeing dieet

Een boek van Tim Noakes, P. Clifton en M. Noakes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2 - Total Wellbeing dieet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ik volg het dieet sinds oktober, nadat ik in de loop der jaren zo ongeveer alles heb geprobeerd om af te vallen. Mijn belangrijkste doel was verlaging van mijn cholesterolspiegel, want mijn huisarts zei dat die te hoog was (5,9), en ik was bijna zover dat ik mijn leven lang medicijnen moest slikken. Stelt u zich voor hoe blij ik was toen mijn cholesterol na drie maanden gezakt was naar 4,8 en ik vierenhalve kilo was afgevallen - terwijl de kerst ook nog in die drie maanden viel! Ik vind het dieet makkelijk te volgen, ik heb zelden honger en een etentje buitenshuis is makkelijk in te passen. Het is iets waar ik mij vermoedelijk de rest van mijn leven aan zal houden.’ - Chantal (33 jaar)
In 2006 werd hét nieuwe dieet gelanceerd: het Total Wellbeing dieet. Na het wereldwijde succes van deel 1 is er nu deel 2. Sluit je aan bij al die mensen die tot de ontdekking zijn gekomen dat het Total Wellbeing dieet echt helpt! Dit wetenschappelijk geteste, gezonde menuplan en bewegingsprogramma zou je leven wel eens kunnen veranderen. In dit boek:
- antwoorden op al je vragen
- een compleet nieuw bewegingsprogramma
- 80 verrukkelijke, nieuwe recepten
Val af, blijf op gewicht, voel je lekker - en ervaar Total Wellbeing!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken