Valerie Aikman-Smith en Ray Kachatorian - Stoven grillen bakken braden in gietijzeren pannen

Stoven grillen bakken braden in gietijzeren pannen

Een boek van Valerie Aikman-Smith en Ray Kachatorian

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Stoven grillen bakken braden in gietijzeren pannen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bak, braad, stoof, sudder, rooster en gril jezelf door de heerlijke recepten, welke speciaal zijn uitgekozen voor het gebruik van gietijzeren pannen en schalen. Of je nu kookt of bakt in een veelgebruikt gitzwart erfstuk van oma of een kleurige geëmailleerde pannenset, gietijzer is geschikt voor elke taak in de keuken. Zo kan een Dutch oven worden gebruikt om kip te stoven tot het vlees smelt in je mond, een zware koekenpan om een malse biefstuk dicht te schroeien, een grillpan voor het bereiden van heerlijke kaastosti’s.

‘Stoven, grillen, bakken, braden in gietijzeren pannen’ bevat meer dan 40 recepten die je uitdagen om elk type van dit veelzijdige kookgerei te gebruiken. Van zoete en hartige ontbijtgerechten tot klassieke stoofschotels en decadente nagerechten - er is een recept voor elke maaltijd van de dag en voor elke pan uit je verzameling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken