Stephanie Bulteau en Bernard Radvaner - Dips - De creatieve keuken

Dips - De creatieve keuken

Een boek van Stephanie Bulteau en Bernard Radvaner

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Dips - De creatieve keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sla dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van dips!

Dipsauzen zijn onmisbaar bij het aperitief. Laat uw gasten dippen met rauwkost, chips, reepjes geroosterd brood of groentespiesen en u creëert meteen een gezellige sfeer. Of u ze nu serveert tijdens een feestje onder vrienden, een formele receptie, bij een buffet of gewoon thuis na een lange werkdag, de verrassende sausjes zijn er in tal van variaties en smaken. In dit boek staan recepten voor geraffineerde, eenvoudige en originele dipsauzen, zoals vissersdipsaus, zoetzure saus, samoeraisaus, dipsaus met kokos en dille, met geitenkaas en rucola of met munsterkaas en groene peper.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken