Bouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 225 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kip met lente-uitjes en rauwe ham

delicious. magazine - 2010-05

Verfijnde kippenpastei

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gevulde meirapen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Salade van gemengde gekookte groenten

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades