De slager
van carpaccio tot draadjesvlees
Een boek van
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De slager, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Een serie boeken dat verder gaat dan alleen recepten. Goede gevarieerde, snelle en zeer verrassende receptuur uiteraard. Maar vooral ook: waardevolle informatie over het kopen, bewaren en bereiden van goede verse producten. Bijzonder geschikt voor gezinnen die graag goede én gevarieerde gerechten op tafel willen zien.</br></br>Handige boeken vol gerechten, ideeën, praktische tips en achtergrondinformatie. Tezamen met de schitterende fotografie maakt het de serie onderscheidend op uitstraling én inhoud.</br></br>De slager</br>-waarop moet je letten als je vlees koopt, welk vlees gebruik je waarvoor, wat en hoe lang kun je het vlees bewaren en invriezen?</br>-Welk vlees gebruik je om te sudderen, te braden, te wokken en hoe lang moet dat dan?</br>-Hoe maak je de echte vleesbouillon, de echte hamburger, gehaktbal, de perfecte biefstuk?</br>-Pittige chorizotaartjes, Friseesalade met gerookte kip, Hachee, Lamsbout uit de oven, Thaise roerbakschotel, fondue en gourmetmaaltijden en -ideeën? en talloze andere inspirerende vleesgerechten. Uiteraard ook verschillende marinades en sauzen bij vlees.</br>Tot slot komen vijf uiteenlopende, kwalitatieve slagers aan het woord: van de biologische tot de Marokkaanse specialist. Welke vleessoorten en bijpassende gerechten zijn in hun winkel favoriet?
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.