Tagliatelle met een saus van eieren en ricotta

Je vindt dit recept op pagina 205 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
28 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ricottamousse

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Goat Cheese Dumplings

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Aardappelgnocchi met tomaten-eekhoorntjesbroodsaus

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Farfalle met ricotta

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta