Chantal Bernard en Geert J. Lemmens - Desserts

Desserts

Basistechnieken en de lekkerste recepten

Een boek van Chantal Bernard en Geert J. Lemmens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Desserts, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit boek komt u van alles te weten over desserts. Besproken worden de verschillende deegsoorten, de basistechnieken en ruim honderd heerlijke recepten, variërend van eenvoudige appeltaart tot de meest verfijnde charlotte. Met handige en gedetailleerde tips over welk keukengerei niet mag ontbreken, de belangrijkste ingrediënten, het bakproces, de garnering, het bewaren en de presentatie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken