Geitenbout met truffelcrème

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 753 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoofd geitenvlees met laurier en koolraap

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Geitenbout voor Pasen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Geitenkoteletjes met room

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Masak kambing (Gekookt geiten of schapenvlees)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan