Tarbot met saffraan en venusschelpen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 643 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cacciucco alla Livornese - Vissoep

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Rub, warme aromatische, met sumak en saffraan, voor vis

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08

Vis, gebakken, op saffraan-tomaataardappels

delicious. magazine - 2010-11

Tarbot met saffraan en venusschelpen - rombo allo zafferano con sugo di vongole

Een recept uit  - De Zilveren Lepel