De 'terronata': een huwelijk tussen Siciliaanse citroenmerengue en Piëmontese nougat

Je vindt dit recept op pagina 1401 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Venkel in zoutdeeg

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Dorade in zoutkorst

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Citroensorbet

Een recept uit  - Allerkerst

Dorade in zeezout

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth