Kastanje-semifreddo - semifreddo di marron glacé

Je vindt dit recept op pagina 1304 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
28 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saffraan en chocoladefondant

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Cherries

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Chocoladefondant met Bicerin di Gianduiotto

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Chocoladesorbet

Een recept uit  - Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina