Bosvruchtenijs - gelato ai frutti di bosco

Je vindt dit recept op pagina 1298 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bevroren bosvruchten met witte chocoladesaus

Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Smoothie Met Banaan & Bosvruchten

Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Bramen of bosbessen in grappa

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Bosvruchten Met Suiker

Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken