Houtsnip met jenever - beccaccia al ginepro

Je vindt dit recept op pagina 1095 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Houtsnip met groene appels - beccaccia con mele verdi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Houtsnip met kerrie - beccaccia al curry

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Houtsnip, gebraden

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Houtsnip salmis

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier