Lamskoteletjes met anjovisboter - costolette al burro d'acciugha

Je vindt dit recept op pagina 865 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / barbecue/grill / lamsvlees
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamskoteletten met ansjovisboter

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Peterselie-ansjovisboter met biefstuk

Een recept uit delicious. magazine - 2011-09

Rouget en papillotte Baumanière

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Karbonade met in ansjovisboter gesmoorde andijvie

delicious. magazine - 2007-05