Garnalen met zalmmousse - gamberi di sfpuma di salmone

Je vindt dit recept op pagina 810 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

lolly van ganzenlever met aardbei en rabarber

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Crème chiboust-taart

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Gevogeltemousse

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Périgordsaus (Truffelsaus)

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier