Baars met salie - pesce persico alla salvia

Je vindt dit recept op pagina 795 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Baars uit Milaan - pesce persico alla milanese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Baars met ansjovis - pesce persico alle acciughe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Fritto misto di mare

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Rivierbaarsfilet in witte wijn - eglifilets in weiszwein

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I