Tarbot in sinaasappelsaus - rombo all'arancia

Je vindt dit recept op pagina 750 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Grietfilet Igor Tcharkovsky

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Filets de barbue poêlés au vert d'oignons - Gebakken grietfilet met een saus van lente-uitjes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Grietfilet en mousselinesaus met gewürztraminer

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Bouillon met griet, gember en wakame

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon