Gemengde frituur - fritto misto di pesci azzurri

Je vindt dit recept op pagina 696 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
frituur / vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gefrituurde ansjovis - boquerones fritos

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Beignets met salie en ansjovis

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Pizza zoals de chef hem superlekker vindt

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Ansjovistapas

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam