Rijst met kerriesaus en garnalen - riso al curry con gamberi

Je vindt dit recept op pagina 377 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
119 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kadayif karides - Krokante garnalen met muhammarasaus

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

geroosterde garnalen - oedang pangang

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Gebakken garnalen - oedang goreng

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Garnalencrèmesoep met tomaten - crema di gamberi e pomodori

Een recept uit  - De Zilveren Lepel