Gerstsoep met doperwten - zuppa con orzo e piselli

Je vindt dit recept op pagina 292 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch
Soort:
soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / vegetarisch
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kipkerrie flapjes

Een recept uit Sabine Koning

Decoratieve hamschotel

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Kikkererwten shoarma

Een recept uit Shemara

Zomerse filotaart met groente

Een recept uit Lisette