Gevuld bladerdeeg met kip - sfogliatine al pollo e curry

Je vindt dit recept op pagina 182 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
quiche / gevogelte
Bereidingstijd:
100 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Taartjes met gruyèrekaas op Zwitserse wijze

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Broccolitaart - torta ai broccoletti

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Chaussons au jambon et légumes | Bladerdeeg met ham en groenten

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Taartje van Hollandse asperges met messenklever en peterselie

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem