Tartines met tong in gelei - tartine gelatinate alla lingua

Je vindt dit recept op pagina 165 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / orgaanvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tartines met tong in gelei

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gepocheerde eieren in gelatine - uova affogate in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Pastei van konijn

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Hamkoepeltjes - cupolette di prosciutto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel