Chinese saus - salsa cinese

Je vindt dit recept op pagina 66 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Marinade voor varkenkrabbetjes

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Groene thee bouillon met udon-noedels met cayennepeper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gezouten zalm

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Gevulde meloen

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman