A. m. Reuzenaar - Eet je fit

Eet je fit

meer energie door gezonde voeding

Een boek van A. m. Reuzenaar

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eet je fit, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer energie door gezonde voeding

Gezond eten en toch lekker - dát is het uitgangspunt van dit boek. De gerechten zijn niet alleen verrassend goed van smaak en gevarieerd, maar u zult zich met dit voedingspatroon ook een stuk vitaler voelen. De hier geadviseerde voeding zit boordevol vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen die zo belangrijk zijn voor het goed functioneren van het lichaam.
Naast meer dan 300 recepten bevat het boek heldere informatie over het hoe en waarom van gezonde voeding. Er zijn gerichte voedingsadviezen opgenomen voor aandoeningen als hart- en vaatziekten, artrose, overgewicht en migraine. Ook kunt u in het vitaminen- en mineralenoverzicht in één oogopslag zien welke voedingsmiddelen op het menu moeten worden gezet om extra vitaminen of mineralen binnen te krijgen. Kortom, een onmisbaar boek voor die mensen die zelf actief invloed willen uitoefenen op hun gezondheid.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken