Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Provençaalse gemarineerde mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, bladpeterselie, citroen, mossel, soepgroenten, tijm en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 3 boeken van E. Banziger waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van E. Banziger? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Bijgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het gouden olijfolie boek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Bijgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Lunch uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Recept uit Het gouden olijfolie boek: