Recept uit De truffel:
Jean-Christophe Rizet
We hebben één boek van Jean-Christophe Rizet waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jean-Christophe Rizet? Registreren is gratis!
Boeken van Jean-Christophe Rizet
Recepten van Jean-Christophe Rizet
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Verse pappardelle met truffel
- Ingrediënten:
- 00-bloem, boter, ei, kippenbouillon, mascarpone, olijfolie, witte truffel en zout
- Soort:
- pasta/noodles
Recept uit De truffel:
Vinaigrette met truffelsap
- Ingrediënten:
- dijonmosterd, fleur de sel, kristalsuiker, olijfolie, oude wijnazijn, sjalot, truffelsap en zomertruffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Warme oesters in eendenlevercrème
- Ingrediënten:
- eendenlevercrème, oesters, olijfolie en witte truffel
- Keuken:
- Frans
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Mouasseline van Sint-Jacobsnoten
- Ingrediënten:
- boter, crème fleurette, eiwit, fleur de sel, gember, knoflook, laurier, mascarpone, miniprei, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Recept uit De truffel:
Duivensaus
- Ingrediënten:
- bonenkruid, boter, cognac, druivenpitolie, knoflook, laurier, prei, ui, water, witte port, wortel en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Krokante kalfszwezerik, ravioli met prei-knolselderijvulling
- Ingrediënten:
- bloem, boter, fleur de sel, kalfsjus, kalfszwezerik, kastanjes, knoflook, laurier, olijfolie, pasta, peper, ravioli met knolselderijvulling, rode port, sjalot, witte truffelboter en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Cantharellensalade met abrikozen en verse amandelen
- Ingrediënten:
- abrikozen, amandelen, blanke azijn, cantharellen, citroensap, fleur de sel, olijfolie, piment d'espelette, sjalot, suiker, zomertruffel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Parmentier van eend
- Ingrediënten:
- bonenkruid, eendenbout, gember, grof zout, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, saus van truffelsap en port, tijm, truffelpuree, ui, wortel en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte / aardappelgerecht
Bijgerecht uit De truffel:
Gekonfijte tomaten
- Ingrediënten:
- fleur de sel, knoflook, olijfolie, suiker, tijmbloemen en tomaten
- Keuken:
- Frans
Bijgerecht uit De truffel:
Bladerdeegstengels met truffel
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, lardo di colonnata en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
Recept uit De truffel:
Zachtgekookt ei in een broodkorst met waterkerssalade
Recept uit De truffel:
Krokante gelei
- Ingrediënten:
- agar-agar, gelatine, perensap en suiker
- Keuken:
- Frans
Diner / nagerecht uit De truffel:
Witte chocoladecrémeux
- Ingrediënten:
- crème fleurette, gelatine, glucose, melk, olijfolie, slagroom, witte chocolade en witte truffel
- Keuken:
- Frans
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Pompoenravioli met eiercrème
- Ingrediënten:
- 00-bloem, boter, ei, eiercrème, hokkaidopompoen, knoflook, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, pasta, witte truffel, witte truffelschil en zout
- Keuken:
- Frans
Ontbijt / diner / voorgerecht uit De truffel:
Gekookt ei met mouillettes
- Ingrediënten:
- boerenbrood, boter, ei, fleur de sel, mousse met truffelsap, olijfolie, peper en zomertruffel
- Keuken:
- Frans
Recept uit De truffel:
Rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, bourgondische truffel, druivenpitolie, kalfsjus, knoflook, laurier, rode wijn, sjalot, tijm, truffelsap en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / nagerecht uit De truffel:
Perensorbet met witte chocoladecrémeux met olijfolie in krokante gelei
- Ingrediënten:
- biscuits breton, bloemenhoning, citroensap, glucose, krokante gelei, miel de prairie, peer, sorbetstabilisator, suiker, vanillestokje, water, witte chocoladecremeux en witte truffel
- Keuken:
- Frans
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Romige polenta
- Ingrediënten:
- boter, mascarpone, melk, olijfolie, polenta, water, witte truffel en zout
- Keuken:
- Frans
Recept uit De truffel:
Roomijs
- Ingrediënten:
- ijsstabilisator, invertsuiker, melkpoeder, mineraalwater, suiker, witte chocolade, witte truffel en witte truffelhoning
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs