T. Pelgrom

We hebben 4 boeken van T. Pelgrom waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van T. Pelgrom? Registreren is gratis!

Boeken van T. Pelgrom

Recepten van T. Pelgrom

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Lauwwarme tagliatelle met olijven

Ingrediënten:
Basilicum, buffelmozzarella, kappertjes, olijfolie extra vergine, pecorino, tagliatelle, trostomaten en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Eendenborst met ananaschutney

Ingrediënten:
ananas, eendenborst, fenegriekzaad, gemberwortel, komijnzaad, mosterdzaad, rietsuiker, venkelzaad, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Recept uit Tough Cookie:

Spicy Weespermoppen

Ingrediënten:
amandelspijs, citroen, ei, gemalen kardemom, gemalen kruidnagel en kristalsuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Teriyakizalm met sesamboontjes

Ingrediënten:
haricots verts, sesamolie, teriyakimarinade, witte sesamzaadjes, zalmfilet en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Blini's

Ingrediënten:
ei, foreleitjes, gerookte zalm, kaviaar, melk, pannenkoekmix, poffertjesmix, zalmeitjes, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Exotische soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
ananas, basilicum, gemberwortel, granny smith, kerrie, kippenbouillonblokje, kokosmelk, mango, olijfolie, sint jakobsschelpen, ui en water

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:

Crostini met peper en rozemarijn

Ingrediënten:
marokkaans brood, olijfolie extra vergine, rode peper, rozemarijn en turks brood

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Snelle viscurry

Ingrediënten:
claressefilet, gemberwortel, kerrie, kokosmelk, mango, rode peper, ui en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / nagerecht uit Tough Cookie:

Ierse broodschotel

Ingrediënten:
baileys, boter, ei, melk, rietsuiker, rozijnen, slagroom en stokbrood

Soort:
zoet
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Kip teriyaki

Ingrediënten:
chinese kool, gemberwortel, kipfilet, olijfolie, rood pepertje, sesamolie en teriyakimarinade

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Vijgen met serranochips

Ingrediënten:
honing, pecorino, rucola, serranoham, verse vijg en walnootolie

Soort:
vlees
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / nagerecht / drinken uit Tough Cookie:

Whisky syllabub

Ingrediënten:
citroen, kristalsuiker, slagroom en whisky

Soort:
zoet / drank (alcoholisch)
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:

Gerookte-zalmbonbons

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, ei, gerookte zalm, mayonaise, peper en peterselie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van T. Pelgrom