T. Pelgrom

We hebben 4 boeken van T. Pelgrom waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van T. Pelgrom? Registreren is gratis!

Boeken van T. Pelgrom

Recepten van T. Pelgrom

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Japanse tonijn

Ingrediënten:
japanse sojasaus, olie, sesamzaad, tonijn en wasabi

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Komijnkip

Ingrediënten:
citroen, kippenbouten, knoflook, komijn, olijfolie, peterselie en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Mierikswortelsoep met zalm

Ingrediënten:
gerookte zalm, melk, mierikswortelpuree, slagroom en tuinkruidenbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:

Crostini met gerookte-sprotmousse

Ingrediënten:
donker boerenbrood, gerookte sprot, kervel, mierikswortelpuree, olijfolie en roomkaas

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Doperwtensoep met pecorino

Ingrediënten:
basilicum, diepvriesdoperwtjes, gevogeltefond, munt, olijfolie extra vergine en pecorino

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Eendenborst met ananaschutney

Ingrediënten:
ananas, eendenborst, fenegriekzaad, gemberwortel, komijnzaad, mosterdzaad, rietsuiker, venkelzaad, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Snelle bouillabaisse

Ingrediënten:
pastis, rode pepertjes, rode ui, saffraan, tomaten uit blik en zeevruchten

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Ossobuco

Ingrediënten:
bloem, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, sinaasappel, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, water en wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:

Papadums met mangochutney

Ingrediënten:
fenegriekzaad, gemberwortel, komijnzaad, mango, mosterdzaad, papadums, rietsuiker, venkelzaad, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Drie-uiensoep

Ingrediënten:
laurierblad, lenteui, olijfolie, rode ui, tijm, witte ui en witte wijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:

Spaanse croûtes

Ingrediënten:
knoflook, manchego, olijfolie en stokbrood

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Sashimisalade

Ingrediënten:
augurk, gemberwortel, kappertjes, limoen, olijfolie, rucola, sjalot, tonijn en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Voorgerecht / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:

Linzensoep met chorizo en citroen

Ingrediënten:
chorizo, citroen, laurierblad, linzen du puy, prei, rode peper, runderbouillonblokje, vastkokende aardappels en winterwortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Kip teriyaki

Ingrediënten:
chinese kool, gemberwortel, kipfilet, olijfolie, rood pepertje, sesamolie en teriyakimarinade

Soort:
gevogelte
Alle recepten van T. Pelgrom