Terug naar J. Steingarten.
Overzicht van de recepten
- Ingrediënten:
- eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- groente en vlees
- Ingrediënten:
- citroensap, kristalsuiker, mandarijnen en water
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- abrikozenpitten, amandel, amandelextract, kristalsuiker, perzikpitten en water
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, meyercitroenen en water
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- aardappel, arachideolie, knoflook, oregano, peper, rozemarijn, salie, tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- aardappelgerecht
- Ingrediënten:
- espresso lungo en kristalsuiker
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- couscous, dille, groene spaanse peper, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, prei, rode paprika, tomatenpuree, ui, venkelgroen, water en wortelloof
- Keuken:
- Meditteraans
- Soort:
- pasta/noodles
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, barolo, boter, knoflook en olijfolie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
- Ingrediënten:
- citroen, garnalen, brood, olijfolie, paling, peper, sardines en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloemige aardappel en rundervet
- Keuken:
- Frans / Belgisch
- Soort:
- aardappelgerecht
- Ingrediënten:
- amandel, amandelextract, kristalsuiker en water
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- arachideolie en bloemige aardappel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht
- Ingrediënten:
- cacao, kaneel, kristalsuiker, volle melk en water
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, parmezaanse kaas, salie, vleesbouillon, witte peper, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
- Ingrediënten:
- aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- groente en vlees
- Ingrediënten:
- arachideolie, droge sherry, garnalen, knoflook, lente-ui, maïzena, rode chilipeper en zout
- Keuken:
- Chinees / Amerikaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Ingrediënten:
- citroensap, citroenschil, sinaasappel, suiker en water
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsborst, knoflook, olijfolie, rozemarijn, runderborst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
- Ingrediënten:
- bosaardbeien, citroensap, kristalsuiker, water en zwarte moebei
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- ijs
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen karwijzaad, gemalen korianderzaad, groene olijven, groene paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, spaanse peper, ui, vleestomaat, zout en zwarte olijven
- Keuken:
- Meditteraans
- Soort:
- salade