Maroeska Metz

We hebben 3 boeken van Maroeska Metz waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Maroeska Metz? Registreren is gratis!

Boeken van Maroeska Metz

Recepten van Maroeska Metz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Ristretto-ijs

Ingrediënten:
ristretto, slagroom, suiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / roomijs
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Oesterzwampakketjes

Ingrediënten:
broodkruim, loempiavellen, oesterzwammen, olijfolie, peper, peterselie, ui, walnoten en zout

Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Crackers

Ingrediënten:
boekweitmeel, fijn zout, kikkererwtenmeel, olijfolie, pitten, roggemeel, tarwebloem, water en zaden

Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Venkelworstjes

Ingrediënten:
boter, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, speklappen, ui, varkensdarm, varkensgehakt, venkelzaad en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
worst
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:

Aardappelpastinaakpuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, pastinaak, peper, roomboter en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pastilla - Marokkaanse pastei

Ingrediënten:
amandelen, boter, ei, filodeeg, foelie, gehakt, honing, kaneel, kippendijen, koriander, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, peper, poedersuiker, rode ui, saffraanpoeder en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza melanzane

Ingrediënten:
aubergine, mozzarella, oregano, pizzabodem, tomatensaus en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Knoflookpaté

Ingrediënten:
boter, kippenlever, knoflook, ontbijtspek, peper, rode ui, rundergehakt, speklappen, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paté/terrine
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Panna cotta

Ingrediënten:
aardbeien, gelatine, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Spinazietaart

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, peper, rode ui, wilde spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Paddestoelentaart

Ingrediënten:
champignons, ei, lente-ui, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peper, rode ui, slagroom, tijm en zout

Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Bitterkoekjespudding

Ingrediënten:
bitterkoekjes, calvados, custard, melk, rum, suiker en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Mascarpone-ijs

Ingrediënten:
eidooier, mascarpone, melk, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Paarse aardappelsoep, vegetarisch

Ingrediënten:
groentebouillon, koriander, lente-ui, olijfolie, paarse aardappel, peper, peterselie, prei, slagroom en water

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Grote witte-bonensalade

Ingrediënten:
fijne mosterd, grote gedroogde witte bonen, knoflook, lente-ui, noten-azijn, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Steak van rode spitskool

Ingrediënten:
gebrande hazelnoten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, rode spitskool, spitskool en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Notenbrood

Ingrediënten:
brood, hazelnoten, speltbloem, suiker, gist, walnoten, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Bisschopstaart

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, ei, gele rozijnen, suiker en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Spinaziesoep, vegan

Ingrediënten:
boterhammen, havermelk, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, water, wilde spinazie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza napoletano

Ingrediënten:
ansjovis, knoflook, mozzarella, oregano, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Alle recepten van Maroeska Metz