Maroeska Metz

We hebben 3 boeken van Maroeska Metz waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Maroeska Metz? Registreren is gratis!

Boeken van Maroeska Metz

Recepten van Maroeska Metz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Paddestoelentaart

Ingrediënten:
champignons, ei, lente-ui, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peper, rode ui, slagroom, tijm en zout

Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Aubergine frites

Ingrediënten:
aubergine, bloem, maldonzout, olijfolie, salie en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
veganistisch / groente
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Challe

Ingrediënten:
bloem, brood, eidooier, gist, maanzaad, melk, roomboter, suiker, water en zout

Keuken:
Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Truffelpesto

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, walnoten, witte truffel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Paarse aardappelsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, koriander, lente-ui, olijfolie, paarse aardappel, peper, peterselie, prei, slagroom, vleesbouillon en water

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Lente-uitjes pesto

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, olijfolie, oude hollandse kaas, parmezaanse kaas, pecannoten, peper, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Citroenijs

Ingrediënten:
citroensap, slagroom, suiker, citroen en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Thaise gehaktballetjes

Ingrediënten:
citroenblad, ei, gehakt, gemalen koriander, gember, brood, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, paneermeel, peper, rode peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Thais
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Hoe dan?!:

Gemberkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, gemberpoeder, gembersiroop, stemgember, witte suiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bij de koffie uit Hoe dan?!:

Panforte

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, bruine suiker, cacao, dadels, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, gember, gembernat, gemberstroop, hazelnoten, honing, kaneel, rozijnen, vijgen en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Zuurvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, bruine suiker, kruidnagel, laurier, maïzena, ontbijtkoek, runderlappen, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Limburgs
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Kipschnitzel

Ingrediënten:
bloem, ei, kipfilets, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Bitterkoekjespudding

Ingrediënten:
bitterkoekjes, calvados, custard, melk, rum, suiker en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Muhammara

Ingrediënten:
boterhammen, citroensap, granaatappel, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, rode puntpaprika, walnoten en zout

Keuken:
Syrisch
Soort:
vegan
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Courgetteflensjes

Ingrediënten:
bloem, courgette, ei, feta, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Spinazie-ravioli

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, grano duro meel, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Crackers

Ingrediënten:
boekweitmeel, fijn zout, kikkererwtenmeel, olijfolie, pitten, roggemeel, tarwebloem, water en zaden

Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Kabeljauwpakketjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, kabeljauwfilet, lente-ui, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie en zout

Soort:
vis
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Pompoensoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bouillon, komijn, olijfolie, peper, pompoen, volle melk, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Maroeska Metz