Pascalle Bonnier

We hebben 5 boeken van Pascalle Bonnier waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascalle Bonnier? Registreren is gratis!

Boeken van Pascalle Bonnier

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Pascalle Bonnier

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Friszure paranootroom

Ingrediënten:
amandelmelk, appelciderazijn, citroensap, gewelde paranoten en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Amandelnootpasta

Ingrediënten:
geroosterde bruine amandelen, hazelnootolie en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kokosnootpasta met pistachepesto

Ingrediënten:
eieren, groene asperges, italiaanse bloem, kokosmeel, olijfolie, pistachenotenpesto en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Hazelnootpasta

Ingrediënten:
geroosterde bruine hazelnoten en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Hazelnootparfait

Ingrediënten:
choco-hazelnootpasta, eidooier, hazelnootpasta, hazelnoten, kokosbloesempoedersuiker, kokosroom, poedersuiker en vanillemerg

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Pistachenotenpanbrood met olijven en kappertjes

Ingrediënten:
boekweitmeel, gepelde pistachenoten, gist, kappertjes, lauwwarm water, olijfolie, olijven, speltbloem en zout

Soort:
noten en zaden / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Kokosnootwater-gemberbier

Ingrediënten:
bloemenhoning, citroen, droge gist, kokoswater, limoen en verse gember

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Pistachenotenmelk

Ingrediënten:
agavesiroop, gewelde pistachenoten, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Amandelnoot-maanzaadsupercake

Ingrediënten:
amandelmeel, citroensap, citroenzeste, eieren, kokosolie, kokospalmsuiker, maanzaad, olie, sojamelk, vanillemerg en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Geitenkaas in een notenjasje

Ingrediënten:
gepelde pistachenoten, havermeel, hazelnoten, walnoten, zachte geitenkaas en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Kokosnootmakronen

Ingrediënten:
amandelextract, bloemenhoning, eiwit, gedroogd kokosschaafsel, verse gember en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kastanjenotenpannenkoek met falafel

Ingrediënten:
aubergine, baksoda, eieren, hummus, kastanjemeel, kikkererwten, knoflook, kokosolie, komijnpoeder, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, pistacheolie, rode paprika, sojamelk, speltbloem, ui, veldsla, zeezout en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Tamme kastanjenotenravioli met spinaziesaus

Ingrediënten:
champignons, cherrytomaatjes, havermeel, kastanjemeel, kokosolie, oesterzwammen, peper, rozemarijn, sjalotje, sojameel, spinazie, walnoten, water, witte bonen, zachte geitenkaas en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Met noten gevulde groente uit de oven

Ingrediënten:
aubergines, gedroogde abrikozen, gedroogde dille, gedroogde tijm, gele courgette, groene courgette, paprika, paranoten, peper, quinoa, walnootolie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Geroosterde cashewnootcrème

Ingrediënten:
citroensap, geroosterde en gewelde cashewnoten, olijfolie, peper, teentjes knoflook, verse peterselie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Walnoot-linzensalade met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, cherrytomaatjes, citroensap, djonmosterd, gerookte walnoten, koriand, lente-uitjes, linzen, olijfolie, pompoen, rucola, sojayoghurt, veldsla, water en zoete aardappel

Soort:
salade / noten en zaden / vegetarisch
Alle recepten van Pascalle Bonnier