Merijn Tol

We hebben één boek van Merijn Tol waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Merijn Tol? Registreren is gratis!

Boeken van Merijn Tol

Recepten van Merijn Tol

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

Grove auberginemousse

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, komijnpoeder, koriander, landbrood, marokkaanse olijfolie, olijfolie, peterselie en tomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

B'stilla-kippasteitje met zoete ui en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, fenegriek, filodeeg, gember, gepekelde citroen, kaneel, kardemom, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, koriander, korianderpoeder, olie, peterselie, poedersuiker, saffraan, sinaasappel, suiker en witte ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Bijgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Linzenhummous

Ingrediënten:
citroenrasp, knoflook, olijfolie en oranje linzen

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Recept uit Proef! Oranjebloesem:

Tomaten-sesamchutney

Ingrediënten:
boter, honing, kaneel, peper, pomodori tomaten, saffraan, sesamzaadjes, sjalotje en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Recept uit Proef! Oranjebloesem:

Citroen, harissa, gembermarinade

Ingrediënten:
gemalen korianderzaad, gember, gembersiroop, gepekelde citroen, harissa, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, olijfolie en peterselie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / nagerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Citroentompouce

Ingrediënten:
bladerdeeg, citroenmarmelade, citroenrasp, kardemompoeder, poedersuiker en slagroom

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Merijn Tol