Bas Robben

Bas Robben

We hebben 2 boeken van Bas Robben waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas Robben? Registreren is gratis!

Bas Robben is de schrijver van het kookboek Zuur dat in 2016 de Gouden Garde publieksprijs heeft gewonnen. Ook heeft hij meegeschreven aan recepten voor onder andere delicious. magazine en de Marly Spoon box.

Boeken van Bas Robben

Recepten van Bas Robben

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Kombu-bonitoazijn

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu en rijstazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Finse Zoetzure Twisters

Ingrediënten:
anijspoeder, appel, appelsap, donkere basterdsuiker, el suiker, gedroogde gist, gemalen karwijzaad, golden syrup, ml melk, nootmuskaat, olie, patentbloem, roggebloem, tl gemalen kruidnagel, tl zout en zachte boter

Keuken:
Fins
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Inktvis Met Sumak En Sushi Azijnpoeder

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, eiwitten, inktvisjes, peper, sumak, sushi-azijnpoeder, zoete-aardappelzetmeel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / voorgerecht uit Zuur:

Sichuan Heetzure Hotpot

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, gedroogde chilipepers, gedroogde paddenstoelen, gember, kristalsuiker, lamsnek, lamsschouder, lente-uien, l runderbouillon, noodles, rijstazijn, rijstnoedels, steranijs en tofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Voorgerecht uit Zuur:

Paddenstoelenceviche Met Zoete Aardappelpuree

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, cm verse gember, kastanjechampignons, korianderblaadjes, koriandersteeltjes, limoenen, mirin, oesterzwammen, sinaasappel, tenen knoflook, tijgermelk, tuinbonen, zoete aardappels en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Basilicumazijn

Ingrediënten:
basilicumblaadjes en wittewijnazijn

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / bijgerecht uit Zuur:

Gepicklede Friet

Ingrediënten:
g zout, kruimige aardappels, olie en zuurkool

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Uitbundig Gemarineerde Satéspiesjes Met Pinda Tamarindesaus

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, chilivlokken, citroengras, donkere sojasaus, gember, kaffir-limoenblaadjes, kardemompeulen, kokend water, kurkuma, lauwwarm water, limoenen, palmsuiker, pinda’s, pindasaus, rose, tamarinde, tenen knoflook, tl gemalen koriander, trassie en vissaus

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Aardbeienazijn

Ingrediënten:
aardbeien en wittewijnazijn

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Zure Tomatencurry Met Tamarinde En Taiwanese Varkensrijst

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonenpasta, gember, gerookte spekreepjes, klein bosje koriander, komijnpoeder, kortkorrelige rijst, lente-uien, sojasaus, tamarindepasta, tenen knoflook, tomatenpuree, uitjes en vissaus

Soort:
curry / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu

Ingrediënten:
arachideolie, cress, geraspte gember, jeneverbessen, kombu, lente-uien, limoensap, ossenhaas, rijstazijn, sesamzaad, shiso, sojasaus, tl zout en yuzusap

Soort:
vlees
Alle recepten van Bas Robben