Bas Robben

Bas Robben

We hebben 3 boeken van Bas Robben waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas Robben? Registreren is gratis!

Bas Robben is de schrijver van het kookboek Zuur dat in 2016 de Gouden Garde publieksprijs heeft gewonnen. Ook heeft hij meegeschreven aan recepten voor onder andere delicious. magazine en de Marly Spoon box.

Boeken van Bas Robben

Recepten van Bas Robben

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Sichuan Heetzure Hotpot

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, gedroogde chilipepers, gedroogde paddenstoelen, gember, kristalsuiker, lamsnek, lamsschouder, lente-uien, l runderbouillon, noodles, rijstazijn, rijstnoedels, steranijs en tofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Sinaasappel-tijmazijn

Ingrediënten:
champagneazijn, sinaasappel en tijm

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

Rode Rozemarijnshrub

Ingrediënten:
aardbeien, balsamicoazijn, rijstazijn, suiker en takjes rozemarijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Aardbeienazijn

Ingrediënten:
aardbeien en wittewijnazijn

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / nagerecht uit Zuur:

Ricottabeignets Met Matcha Yoghurtsaus

Ingrediënten:
arachideolie, citroenen, eieren, g bloem, g poedersuiker, matchapoeder, ml melk, pistachenoten, ricotta, sesamzaad, tl bakpoeder, vanillepeul en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Miso Kipvleugels Met Tamarindedipsaus

Ingrediënten:
arachideolie, el suiker, gember, kippenvleugels, korianderblaadjes, rode chilipeper, tamarindepulp, teen knoflook, vissaus, wit sesamzaad en witte miso

Soort:
gevogelte
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Zure Tomatencurry Met Tamarinde En Taiwanese Varkensrijst

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonenpasta, gember, gerookte spekreepjes, klein bosje koriander, komijnpoeder, kortkorrelige rijst, lente-uien, sojasaus, tamarindepasta, tenen knoflook, tomatenpuree, uitjes en vissaus

Soort:
curry / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / voorgerecht uit Zuur:

Kabeljauwceviche Met Zoete Aardappel En Oolong

Ingrediënten:
chilipeper, cm verse gember, kabeljauwfilet, komkommer, limoenen, rode ui, takjes koriander, tenen knoflook, thee, zoete aardappel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

Yuzulimonade

Ingrediënten:
bruiswater, citroenen, kristalsuiker, limoenen en yuzusap

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Sodabrood Met Pittenkorst

Ingrediënten:
amandelen, eieren, gesmolten boter, havermout, karnemelk, oolongthee, pistachenoten, pompoenpitten, tl baksoda, volkorenmeel, zonnebloempitten en zout

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Ijskoude Citroensoep Met Angostura Tomaatjes En Groene Appel

Ingrediënten:
angostura, bitter, bol knoflook, buffelricotta, citroen, citroengras, dille, dragonblaadjes, groene appels, groentebouillon, lente-ui, olijfolie, rode ui, trostomaten, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / bijgerecht uit Zuur:

Gepicklede Friet

Ingrediënten:
g zout, kruimige aardappels, olie en zuurkool

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Alle recepten van Bas Robben