Bas Robben

Bas Robben

We hebben 4 boeken van Bas Robben waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas Robben? Registreren is gratis!

Bas Robben is de schrijver van het kookboek Zuur dat in 2016 de Gouden Garde publieksprijs heeft gewonnen. Ook heeft hij meegeschreven aan recepten voor onder andere delicious. magazine en de Marly Spoon box.

Boeken van Bas Robben

Recepten van Bas Robben

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Kombu-bonitoazijn

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu en rijstazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Zuur:

Aardbeien Citroenslof Met Mangoroom

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, citroen, eidooier, boter, limoen, mango, slagroom, suiker, zout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

Zure Mojito Met Sumak

Ingrediënten:
sodawater, kristalsuiker, limoen, munt, sumak, sumak-rum en witte rum

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / nagerecht uit Zuur:

Ricottabeignets Met Matcha Yoghurtsaus

Ingrediënten:
arachideolie, citroenen, eieren, bloem, poedersuiker, matchapoeder, melk, pistachenoten, ricotta, sesamzaad, bakpoeder, vanillepeul en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Amsterdamse Uitjes Met Cider En Mosterdzaad

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, ciderazijn, suiker, jeneverbessen, kardemompeulen, kruidnagels, mosterdzaad, zilveruitjes en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Inktvis Met Sumak En Sushi Azijnpoeder

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, eiwitten, inktvisjes, peper, sumak, sushi-azijnpoeder, zoete-aardappelzetmeel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

Ananas Koriandershrub

Ingrediënten:
ananas, appelciderazijn, koriander, rijstazijn, roze peperkorrels en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Dragon-venkelazijn

Ingrediënten:
dragon en venkelzaad

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Kreeft Met Zoetzure Bonen En Karwijzaad

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, baksoda, bonen, golden syrup, karwijzaad, maanzaad, mierikswortel, monniksbaard, natuurazijn, oosterscheldekreeften, boter en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Uitbundig Gemarineerde Satéspiesjes Met Pinda Tamarindesaus

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, chilivlokken, citroengras, donkere sojasaus, gember, kaffir-limoenblaadjes, kardemompeulen, water, kurkuma, lauwwarm water, limoenen, palmsuiker, pinda’s, pindasaus, rosé, tamarinde, knoflook, korianderpoeder, trassi en vissaus

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Miso Kipvleugels Met Tamarindedipsaus

Ingrediënten:
arachideolie, suiker, gember, kippenvleugels, korianderblaadjes, rode chilipeper, tamarindepulp, knoflook, vissaus, wit sesamzaad en witte miso

Soort:
gevogelte
Alle recepten van Bas Robben