Bas Robben

Bas Robben

We hebben 2 boeken van Bas Robben waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas Robben? Registreren is gratis!

Bas Robben is de schrijver van het kookboek Zuur dat in 2016 de Gouden Garde publieksprijs heeft gewonnen. Ook heeft hij meegeschreven aan recepten voor onder andere delicious. magazine en de Marly Spoon box.

Boeken van Bas Robben

Recepten van Bas Robben

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

Yuzulimonade

Ingrediënten:
bruiswater, citroenen, kristalsuiker, limoenen en yuzusap

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Voorgerecht uit Zuur:

Paddenstoelenceviche Met Zoete Aardappelpuree

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, cm verse gember, kastanjechampignons, korianderblaadjes, koriandersteeltjes, limoenen, mirin, oesterzwammen, sinaasappel, tenen knoflook, tijgermelk, tuinbonen, zoete aardappels en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

TONIC

Ingrediënten:
citroen, citroenzuurpoeder, gedroogde pruimen, gember, grapefruit, jeneverbessen, kinabast, limoen, sinaasappel, snackkomkommer, steranijs, suiker en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Drinken uit Zuur:

Ananas Koriandershrub

Ingrediënten:
ananas, appelciderazijn, koriander, rijstazijn, roze peperkorrels en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / voorgerecht uit Zuur:

Sichuan Heetzure Hotpot

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, gedroogde chilipepers, gedroogde paddenstoelen, gember, kristalsuiker, lamsnek, lamsschouder, lente-uien, l runderbouillon, noodles, rijstazijn, rijstnoedels, steranijs en tofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Gestoomde Bao Met Zuurvlees

Ingrediënten:
arachideolie, baobloem, gedroogde gist, melk, suiker, zout en zuurvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Uitbundig Gemarineerde Satéspiesjes Met Pinda Tamarindesaus

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, chilivlokken, citroengras, donkere sojasaus, gember, kaffir-limoenblaadjes, kardemompeulen, kokend water, kurkuma, lauwwarm water, limoenen, palmsuiker, pinda’s, pindasaus, rose, tamarinde, tenen knoflook, tl gemalen koriander, trassie en vissaus

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Inktvis Met Sumak En Sushi Azijnpoeder

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, eiwitten, inktvisjes, peper, sumak, sushi-azijnpoeder, zoete-aardappelzetmeel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Voorgerecht uit Zuur:

Zure Haring

Ingrediënten:
azijn, dille, dunne crackers, gele biet, haring, jeneverbessen, korianderzaad, mierikswortel, rode ui, suiker, water, zout, zure room en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Dragon-venkelazijn

Ingrediënten:
dragon en venkelzaad

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Hoofdgerecht / avondmaal uit Zuur:

Zuurvlees Met Berberisbessen En Paddenstoelen

Ingrediënten:
appel-perenstroop, berberisbessen, cassia, dragon, g boter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, natuurazijn, ontbijtkoek, paardenstoofvlees, paddenstoelen, reuzel, steranijs, suiker, witte uien, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / bijgerecht uit Zuur:

Gepicklede Friet

Ingrediënten:
g zout, kruimige aardappels, olie en zuurkool

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Bramen-muntazijn

Ingrediënten:
bramen, muntblaadjes en rijstazijn

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Alle recepten van Bas Robben