Malu Simões

We hebben 3 boeken van Malu Simões waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Malu Simões? Registreren is gratis!

Boeken van Malu Simões

Recepten van Malu Simões

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Tuinbonenpuree

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, tahin, tuinboon, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Paprikasaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vergine olijfolie, knoflook en rode paprika

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Docinhos di coco

Ingrediënten:
boter, cacao, chocoladehagelslag, ei, kokosnoot, kokosrasp, kruidnagel, pruimen, vanillestokje en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Pizzoccheri

Ingrediënten:
aardappel, bier, boekweitmeel, boter, palmkool, durum tarwemeel, ei, fontina, grano duro meel, grappa, jong belegen kaas, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, spinazie en zachte kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Crostatine di mandorle

Ingrediënten:
00-meel, amandel, bakpoeder, boter, citroenschil, ei, fijne tafelsuiker en limoncello

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Croccante al pistacchio

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, bramen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, kristalsuiker, melk, munt, pistache, poedersuiker, rood fruit en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Caffé brulée

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, oploskoffie, poedersuiker, rietsuiker, room en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Muesli

Ingrediënten:
amandel, appel, banaan, druivensiroop, havermoutvlokken, honing, kokosrasp, kokossiroop, maanzaad, maple syrup, mosto cotto, peer, rozijn en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Alua

Ingrediënten:
amandel, appel, banaan, boter, druivensiroop, fruit, kardemompeul, kokosrasp, kokossiroop, maanzaad, maïsgriesmeel, melk, mosto cotto, peer, perzik en rozijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Delizia al limone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroenschil, ei, fijne tafelsuiker, limoncello, melk, poedersuiker, room, vanille extract en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Torta sacher

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelpoeder, bakpoeder, bloem, cacao, ei, fijne tafelsuiker, pure chocolade, room, vanillemerg en zonnebloemolie

Keuken:
Oostenrijks / Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Melanzane ripiene

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bladpeterselie, brood, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, majoraan, mozzarella, parmezaanse kaas, pecorino, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Maccheroni ladus

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, bladpeterselie, courgette, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, pecorino, plantaardige olie, rode paprika en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Walnoot-knoflookmengsel

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Empadinhas

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, groene olijven, palmhart en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Calzoni

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, cherrytomaten, extra vergine olijfolie, gist, knoflook, mozzarella, oregano en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crudite di pere e melone

Ingrediënten:
balsamicoazijn, balsamicocreme, belegen schapenkaas, bieslook, cantaloupemeloen, castelmango-kaas, citroensap, extra vergine olijfolie, fossa kaas, honing en peer

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Seitan

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, manitoba-meel, rozemarijn, sojasaus, tarwemeel, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Budino al cocco con salsa di prugne

Ingrediënten:
citroen, fijne tafelsuiker, gedroogde pruim, kokosmelk, kokosrasp, maïzena, room, sojamelk, sojaroom en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Alle recepten van Malu Simões