Julz Beresford

We hebben 2 boeken van Julz Beresford waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Julz Beresford? Registreren is gratis!

Boeken van Julz Beresford

Recepten van Julz Beresford

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Tortilla española

Ingrediënten:
aardappel, grof zout, olijfolie, ui en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Ham-kipkroketten croquetas de jamón

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, kipfilet, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, peperkorrels, serranoham, ui, verse tijm en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gemarineerde olijven aceitunas en escabeche

Ingrediënten:
citroen, gedroogde rode peper, knoflook, laurierblad, rodewijnazijn, verse peterselie, zout, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Inktvis met alioli sepia con alioli

Ingrediënten:
alioli, citroen, griesmeel, marjolein, olijfolie extra vergine, oregano, pijlinktvis en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Recept uit Het tapas boekje:

Gemarineerde octopus pulpo a la vinagreta

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, kappertjes, octopus, olijfolie, rodewijnazijn, verse peterselie, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Aubergine-kaasbeignets berenjenas con queso

Ingrediënten:
aubergines, bloem, ei, olijfolie, rodewijnazijn, smeltkaas, tabasco, tomaat, verse basilicum, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gevulde paddenstoelen champiñones rellenos

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, knoflook, melk, olijfolie, paddenstoelen, pimiento uit blik, serranoham, ui, varkensgehakt en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Kabeljauwballetjes albóndigas de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, alioli, citroen, ei, gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olie, speltboem, verse peterselie en witte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Pittige moorse spiezen pinchitos morunos

Ingrediënten:
citroen, droge sherry, gedroogde rode peper, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, knoflook, olijfolie, varkensfilet, verse bladpeterselie en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gemarineerde paprika´s pimiento picantes

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm, witte peper en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / lunch / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Het tapas boekje:

Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen kruidnagel, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, slankroom, tomatenblokjes uit blik, ui, varkensgehakt, verse bladpeterselie, witte peper, witte wijn, zeezout en zoet paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Spinazie met pijnboompitten en rozijnen

Ingrediënten:
droge sherry, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, spinazie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Pinchos

Ingrediënten:
amandelen, chilivlokken, knoflook, olijfolie, pimiento uit blik, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte asperge uit blik en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gazpacho

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Mosselen in een jasje tigre tapas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, ei, laurierblad, mosselen, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Alle recepten van Julz Beresford