Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Terug naar Pauline Weuring.
Recepten van Pauline Weuring
Overzicht van de recepten
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Havermoutpap met vers fruit
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, havermout, kiwi en nectarine
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Groene asperges met een gepicheerd eitje
- Ingrediënten:
- azijn, eieren, gerookte zalm, groene asperge, knoflook, olijfolie, peper en zout
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Knapperige crackers
- Ingrediënten:
- gebroken lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad, water, zonnebloempitten en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Pittige paprikasoep
- Ingrediënten:
- basilicum, chilipeper, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tomaten, tomatenpuree, ui en zout
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Boekweitpannenkoeken met compote
- Ingrediënten:
- amandelmeel, baking soda, blauwe bessen, boekweitmeel, eieren, olijfolie, stevia, water en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Broccolisoep met groenekruidenolie
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, broccoli, groentebouillon, knoflook, laurier, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, soja kookroom, ui en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Broccolikoekjes
- Ingrediënten:
- belegen geraspte kaas, broccoli, eieren, knoflook, olijfolie, quinoameel, rode peper, sojamelk, ui en zout
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Ontbijtmuffins
- Ingrediënten:
- baking soda, banaan, eieren, havermout, hazelnoten, pecannoten, sojamelk en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Greenbeansalade
- Ingrediënten:
- citroen, erwten, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, tuinbonen en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Oosterse kipsalade
- Ingrediënten:
- cashewnoten, chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, lente ui, limoen, little gem, sesamolie, sojasaus, taugé en wortelen
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Sinaasappelvenkelsalade
- Ingrediënten:
- bietjes, olijfolie, peper, rode mul, sinaasappel, venkelknol en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Salade nicoise
- Ingrediënten:
- eieren, knoflookolie, olijfolie, peper, rode ui, romatomaat, sperziebonen, verse tonijn, zout en zwarte olijven
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Frittata met paddenstoelen
- Ingrediënten:
- eieren, paddestoel, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, soja kookroom, tijm, ui, zachte geitenkaas en zout
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Havermoutpap met rood fruit
- Ingrediënten:
- amandelmelk, blauwe bessen, frambozen, havermout, kaneel en rode bes
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Portobellopizza
- Ingrediënten:
- basilicum, buffelmozzarella, oregano, peper, portobello, rode ui, tomaten, tomatenpassata en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Shushi maar dan anders
- Ingrediënten:
- avocado, komkommer, krabsticks, norivellen, quinoa, rijstazijn en wasabi
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Heldere paddestoelensoep
- Ingrediënten:
- kastanjechampignon, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, shiitake, tijm, ui en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Spinaziesalade met verse vijgen
- Ingrediënten:
- frambozenazijn, geitenkaas, olijfolie, pecannoot, rode ui, spinazie, verse vijg en zongedroogde tomaat
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Eimuffins
- Ingrediënten:
- belegen geraspte kaas, bieslook, eieren, kerstomaat, lente ui, peper, peterselie en zout
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Koude komkommersoep
- Ingrediënten:
- avocado, bieslook, kippenbouillon, knoflook, komkommer, limoen, munt, peper, sjalot en zout
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Overnightoats
- Ingrediënten:
- banaan, havermout, hazelnoten, pure chocolade en sojamelk
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Laagjesyoghurt met tropisch fruit
- Ingrediënten:
- mango, passievruchten, perziken, pompoenpitten, sojayoghurt, water en zonnebloempitten
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Havermoutshake
- Ingrediënten:
- amandelmelk, banaan, havermout, kaneel en medjouldadels
Ontbijt uit Het voedselzandloperkookboek:
Granola van quinoa
- Ingrediënten:
- appelsap, gedroogde abrikozen, havermout, ingredientgemengde noten, lijnzaad, olijfolie, pompoenpitten, quinoa, quinoavlokken, quinoazaden, rozijnen en zonnebloempitten