Luca Lorusso

We hebben één boek van Luca Lorusso waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Luca Lorusso? Registreren is gratis!

Boeken van Luca Lorusso

Recepten van Luca Lorusso

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

orecchiette met rode wijn

Ingrediënten:
g bloem, gedroogde oregano, kappertjes, kerstomaatjes, olie, olijfolie, olijven, orecchiette, oregano en rode wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

vijgentaart

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelschaafsel, citroen, eidooiers, eieren, g bloem, g boter, g poedersuiker, korstdeeg, kristalsuiker, maizena, vijgen, vijgenjam en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

aardappel- focaccia

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, g bloem, lauw water, takjes rozemarijn, verse gist en zeezout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

venkelsalade

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroenen, extra vergine olijfolie, munt, radijsjes, rode ui, venkelknol en witlof

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gegrilde perziken

Ingrediënten:
amaretto, gehakt, honing, merg, munt, perziken, pistachenoten, vanillestokje en verse ricotta

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

linzensoep met gebroken spaghetti

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gepelde tomaten, groentebouillon, handje verse oregano, laurierblaadjes, linzen, olijfolie, parmezaan, spaghetti, stengels bleekselderij, ui, verse tijm en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

chocolade- kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, citroenschil, crème fraîche, eieren, g bloem, gehakt, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, cacao, pure chocolade, slagroom, tl kaneel en tl zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gepekelde zalm

Ingrediënten:
basterdsuiker, extra vergine olijfolie, kappertjes, limoncello, sinaasappel, steranijs, venkelgroen, venkelzaad, wodka en zalmzijde

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

bruschetta met garnalen

Ingrediënten:
bosje bladpeterselie, chilipeper, grote garnalen, limoen, olijfolie, oregano, tomaten en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

kweeperen- taart

Ingrediënten:
amandelmeel, citroen, cm verse gember, ei, g boter, g poedersuiker, korstdeeg, kristalsuiker, kruidnagels, kweeperen, merg, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

mosselgratin

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, citroen, mosselen en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

tuinbonensoep

Ingrediënten:
diepvriesdoperwten, diepvriestuinbonen, extra vergine olijfolie, groentebouillon, olijfolie, parelgort, passata, tomaten en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

linguine met venusschelpen

Ingrediënten:
bosje bladpeterselie, chilipepers, citroen, gehakt, linguine, olijfolie, tagliolini, venusschelpen en vongole

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

salade van geroosterde bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, brood, citroensap, dressing, extra vergine olijfolie, gehakt, granaatappelpitjes, munt, olijfolie, pijnboompitten, rode chilipeper, tomaten en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Alle recepten van Luca Lorusso