Terug naar Jonas Cramby.

Recepten van Jonas Cramby

Overzicht van de recepten

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Bokkeumbap gebakken Kimchi-rijst

Ingrediënten:
bosui, ei, gele ui, geroosterd zeewier, gochujang, kim, kimchi, kimchi-vocht, knoflook, nori, olie, rijst, sesamolie, sesamzaad en sojasaus

Keuken:
Koreaans
Soort:
rijst
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Tantanmenramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, chilibonenpasta, chiliolie, ei, gember, knoflook, noedels, paksoi, sesamolie, sesampasta, sesamzaad, sojasaus, taugé en varkensgehakt

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Sarada koolsalade

Ingrediënten:
kewpie-mayonaise, koriander, mirin, miso, rijstazijn, sesamdressing, sesampasta, sesamzaad, spitskool en wortel

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakiyasai gegrilde groente

Ingrediënten:
aubergine, avocado, boter, enoki, gedroogd zeewier, gemberwortel, honing, japanse sojasaus, knoflook, maiskolven, mirin, miso, nori, oosterse paddestoelen, ponzusaus, sesamzaad, shichimi tōgarashi en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Jingisukan

Ingrediënten:
aziatische paddestoelen, bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, knoflook, lamsentrecote, lamskotelet, lamsschouder, lamsvlees, mirin, peer, rijst, taugé, yakitori-saus en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Groene-Curry Ramen

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gefrituurde uitjes, gember, japanse sojasaus, kaffir-limoenblaadjes, kip, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, kousenband, laoswortel, ramen noodles, rijstazijn, sesamolie, sjalot, thaise basilicum, thaise chilipeper, ui, vissaus en wortels

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tataki snel gegrilde sashimi

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, ponzu, rundvlees, sesamblad, sesamolie, sesamzaad, shiso, tataki-saus, tonijn, vis en vlees

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tare Yakitore-saus

Ingrediënten:
bosui, gemberwortel, japanse sojasaus, kipkarkassen, knoflook, mirin, sake en witte wijn

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakitori spiesjes met kip

Ingrediënten:
bosui, kippendij, kippenborst, kippenhuid, kippenvleugels, prei, shichimi tōgarashi, wasabi en yakitori-saus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Shortrib Ramen

Ingrediënten:
bouillon, chinese zwarte azijn, citroen, gember, jalapeños, kaneelstokje, kruidnagels, mais, mizuna, olie, padrónpepers, shortribs, sojasaus, sojasaus van paddenstoelen, steranijs, suiker, szechuanpeper, venkelzaad en vijfkruidenchilipasta

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Tonkotsuramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, ei, knoflookpuree, mirin, noodles, sesamzaad, sojasaus en zwarte knoflookolie

Keuken:
Syrisch
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Rundvleesramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, entrecote, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sjalot en sojasaus

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:

Otsumami barsnacks

Ingrediënten:
atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Okazu bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, edamamebonen, gochugaru, goma tare, japanse sojasaus, kristalsuiker, kropsla, rijstazijn, sesamdressing, sesamolie, sesamzaad, shichimi tōgarashi, taugé en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Shoyu Ramen

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, ei, kippenvet, mirin, noodles, rijstazijn, sojasaus en taugé

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tare dipsauzen

Ingrediënten:
bosui, citroensap, dashi, eidooier, gele ui, knoflook, mirin, rettich, rode miso, sesamolie, sesamzaad, wasabi en yuzusap

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Teriyaki teriyakisaus

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, kippendij, knoflook, maïzena, mirin, ruwe rietsuiker, sesamzaad, teriyakisaus en visfilet

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Kimchi Udong noedels

Ingrediënten:
bosui, eidooier, gochujang, groentebouillon, kimchi, kimchi-vocht, kippenbouillon, noedels, sesamzaad en udonnoedels

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yukhoe Koreaanse tartaar

Ingrediënten:
bosui, eidooier, honing, knoflook, koreaanse sojasaus, peer, pijnboompitten, rundvlees, sesamolie, sesamzaad en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Kimchiramen

Ingrediënten:
bier, bosui, bouillon, buikspek, frituurolie, gember, gochugaru, gochujang, kimchi, knoflook, mirin, noodles, sesamzaad, sojasaus, suiker en taugé

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Lunch / lunchgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Gyu Sando broodje biefstuk

Ingrediënten:
appelazijn, bliktomaten, brood, eidooier, entrecote, friet, gedroogde ansjovis, gele ui, japanse sojasaus, parmezaanse kaas, ruwe rietsuiker, tomatenpuree, vissaus en worcestersaus

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Pittige Misoramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, chiliolie, ei, gember, japanse ramen, mais, mirin, olie, rode miso, sojasaus, spinazie en witte miso

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Ssamjang-saus en andere bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, doenjang bonenpasta, gele ui, gochujang chilipasta, honing, japanse sojasaus, knoflook, limoen, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, walnootsaus en zilverui

Keuken:
Koreaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Kimchi (snelle)

Ingrediënten:
bosui, chinese bieslook, daikon, groene chilipeper, kimchi-basis, komkommer, rettich, sesamzaad en wortel

Keuken:
Koreaans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Kyuri komkommersnacks

Ingrediënten:
chiliolie, gedroogde garnalen, gemberwortel, gochujang, japanse sojasaus, knoflook, komkommer, kristalsuiker, misopasta, rijstazijn, sesamolie, sesampasta, sesamzaad en shichimi tōgarashi

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Kushiyaki spiesen

Ingrediënten:
bosui, groene asperge, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, kwartelei, miso, pimientos de padrón, sesamzaad, shichimi tōgarashi, shishito en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakizakana

Ingrediënten:
bosui, dashi, forel, japanse sojasaus, kabeljauw, makreel, miso, ponzu, wakame, zalm en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Diner uit Ramen:

Misoramen

Ingrediënten:
bosui, ei, gember, kippenbouillon, miso, noedels, paksoi, peultjes, taugé en varkensbouillon

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Yakiniramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, entrecote, gember, kippenvet, knoflook, noodles, nori, olie, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en taugé

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Shio Ramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, ei, gedroogde paddenstoelen, kippenvet, noodles, sojasaus en taugé

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Ikayaki gegrilde vis

Ingrediënten:
bonitovlokken, katsuobushi, kewpie-mayonaise, octopustentakels, olijfolie, pulpo, sesamzaad en srirachasaus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Drinken / cocktails uit Yakitori & Korean BBQ:

Chochu Sour

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, mineraalwater, shochu, suikersiroop en yuzusap

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Pittige Knoflookramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, chiliolie, ei, gefermenteerde chilibonenpasta, japanse ramen, kip, knoflook, koriander, olie, rijstazijn, sesamolie, sesampasta, sesamzaad, taugé en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans