Jonas Cramby

We hebben 3 boeken van Jonas Cramby waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jonas Cramby? Registreren is gratis!

Boeken van Jonas Cramby

Recepten van Jonas Cramby

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Kushiyaki spiesen

Ingrediënten:
bosui, groene asperge, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, kwartelei, miso, pimientos de padrón, sesamzaad, shichimi tōgarashi, shishito en shiitake

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tare Yakitore-saus

Ingrediënten:
bosui, gemberwortel, japanse sojasaus, kipkarkassen, knoflook, mirin, sake en witte wijn

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakizakana

Ingrediënten:
bosui, dashi, forel, japanse sojasaus, kabeljauw, makreel, miso, ponzu, wakame, zalm en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Sarada koolsalade

Ingrediënten:
kewpie-mayonaise, koriander, mirin, miso, rijstazijn, sesamdressing, sesampasta, sesamzaad, spitskool en wortel

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Kimchi Udong noedels

Ingrediënten:
bosui, eidooier, gochujang, groentebouillon, kimchi, kimchi-vocht, kippenbouillon, noedels, sesamzaad en udonnoedels

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Okazu bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, edamamebonen, gochugaru, goma tare, japanse sojasaus, kristalsuiker, kropsla, rijstazijn, sesamdressing, sesamolie, sesamzaad, shichimi tōgarashi, taugé en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
groente
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Tonkotsuramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, buikspek, ei, knoflookpuree, mirin, noodles, sesamzaad, sojasaus en zwarte knoflookolie

Keuken:
Syrisch
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Diner uit Ramen:

Misoramen

Ingrediënten:
bosui, ei, gember, kippenbouillon, miso, noedels, paksoi, peultjes, taugé en varkensbouillon

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Groene-Curry Ramen

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gefrituurde uitjes, gember, japanse sojasaus, kaffir-limoenblaadjes, kip, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, kousenband, laoswortel, ramen noodles, rijstazijn, sesamolie, sjalot, thaise basilicum, thaise chilipeper, ui, vissaus en wortels

Keuken:
Japans
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Shortrib Ramen

Ingrediënten:
bouillon, chinese zwarte azijn, citroen, gember, jalapeños, kaneelstokje, kruidnagels, mais, mizuna, olie, padrónpepers, shortribs, sojasaus, sojasaus van paddenstoelen, steranijs, suiker, szechuanpeper, venkelzaad en vijfkruidenchilipasta

Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Yakiniramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, entrecote, gember, kippenvet, knoflook, noodles, nori, olie, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en taugé

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Drinken / cocktails uit Yakitori & Korean BBQ:

Chochu Sour

Ingrediënten:
citroensap, limoensap, mineraalwater, shochu, suikersiroop en yuzusap

Keuken:
Koreaans
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Ssamjang-saus en andere bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, doenjang bonenpasta, gele ui, gochujang chilipasta, honing, japanse sojasaus, knoflook, limoen, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, walnootsaus en zilverui

Keuken:
Koreaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yukhoe Koreaanse tartaar

Ingrediënten:
bosui, eidooier, honing, knoflook, koreaanse sojasaus, peer, pijnboompitten, rundvlees, sesamolie, sesamzaad en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees
Alle recepten van Jonas Cramby