Regula Ysewijn

We hebben 13 boeken van Regula Ysewijn waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Regula Ysewijn? Registreren is gratis!

Boeken van Regula Ysewijn

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Regula Ysewijn

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht uit Brits bakboek:

Banbury apple pie

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, cox-appels, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen kaneel, gemberpoeder, jonagold appel, krenten, melk, poedersuiker, rietsuiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Rotsjes uit Brighton - Brighton rock cakes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte kers, koekkruiden, krenten, melk, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Scones met krenten - sultana scones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eigeel, krenten, melk, sultana's, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Banbury cakes

Ingrediënten:
appelmoes, bloem, boter, cakekruim, eigeel, fijne witte suiker, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, krenten, melk, nootmuskaat, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / pastei
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Appelcake uit Dorset - Dorset apple cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cox-appels, ei, eigeel, foelie, karnemelk, laurierblad, melk, rietsuiker, volvette room en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Genoa cake (plus variaties)

Ingrediënten:
abrikozengelei, bakpoeder, bloem, boter, ei, geblancheerde amandelen, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, krenten en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Battenberg cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, abrikozenpitten, amandelaroma, amandelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne suiker, maraschinolikeur, marsepein, roze voedingskleurstof, poedersuiker en rozenwater

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Geglazuurde vingerbroodjes - iced fingers, evt gevulde variatie

Ingrediënten:
aardbeienjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne rietsuiker, frambozenjam, gelatine, gist, melk, poedersuiker, vanille, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Cumberland rum nicky

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, melk, mincemeat, poedersuiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / nagerecht uit Brits bakboek:

Simnel cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, abrikozenpitten, amandelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne witte suiker, gekonfijte citrusschil, krenten, maraschinolikeur, poedersuiker, rozenwater en sherry

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Custard taartjes - custard tarts

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, foelie, laurierblad, nootmuskaat, poedersuiker, rietsuiker, volle melk, volvette room en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Krenten- en saffraanbrood uit Cornwall

Ingrediënten:
boter, eigeel, gekonfijte citrusschil, gist, karwijzaad, krenten, melk, patentbloem, reuzel, ruwe rietsuiker, saffraandraadjes en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Alle recepten van Regula Ysewijn