Liesbeth Thomas

We hebben 3 boeken van Liesbeth Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Liesbeth Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Liesbeth Thomas

Recepten van Liesbeth Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Risotto met zuring en parmezaan

Ingrediënten:
droge witte wijn, parmezaanse kaas, groentebouillon, ui, kruidenbouillon, olijfolie, risottorijst, saffraan en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Rettichcarpaccio met walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, appelstroop, citroenmelisse, suiker, walnoten, groene appel, komkommer, olijfolie, peper, rettich, rietsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Broodpudding met kersen

Ingrediënten:
bakpoeder, eieren, bloem, suiker, boter, kersen, melk, oud witbrood, paneermeel, poedersuiker en tl geraspte citroenschil

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Sperziebonen met spek en peer

Ingrediënten:
bonenkruid, peper en zout, peren, rookspek, sperziebonen en uien

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gefrituurde vlierbloesem

Ingrediënten:
eieren, poedersuiker, suiker, kaneel, melk, frituurolie, vlierbloesems, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Köstritzer-chocoladetaart

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cacaopoeder, eieren, bloem, boter, poedersuiker, köstritzer, kristalsuiker, roomkaas, bakpoeder, vanille-extract en boter

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Berlijnse zabaglione met ricciarelli

Ingrediënten:
citroensap, eieren, eiwit, gelatine, gemalen amandelen, poedersuiker, kaneelpoeder, bakpoeder, vanille-extract, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Komkommersoep met zalm

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht uit Koch!:

Kweepeergelei

Ingrediënten:
kweeperen, citroen en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gestoomde appelpuddinkjes

Ingrediënten:
appels, boter, citroenen, citroenrasp, eiwitten, boter, poedersuiker en gember

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Sperziebonensalade met pistachenoten

Ingrediënten:
citroensap, druivensap, kerstomaat, lente-uitjes, olijfolie, peper, peterselie, pistachenootjes, sperziebonen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Harzer kaassoep

Ingrediënten:
kruiden, runderbouillon, prei, roomkaas en rundergehakt

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Romige rijstepap

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, dessertrijst, kaneelstokje, melk, citroen en vanillestokje

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bier-bananenbrood

Ingrediënten:
bananen, eieren, bloem, suiker, boter, lichtbruine basterdsuiker, kaneel en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Chocoladesalami

Ingrediënten:
biscuitjes, chocolade, eierdooiers, noten, hazelnoten, melk, poedersuiker, rozijnen en rum

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Liesbeth Thomas