Liesbeth Thomas

We hebben 3 boeken van Liesbeth Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Liesbeth Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Liesbeth Thomas

Recepten van Liesbeth Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Pruimen-bladerdeegschuitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kwetsen, marsepein, poedersuiker, pruimen en roomboterbladerdeeg

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Sperziebonensalade met pistachenoten

Ingrediënten:
citroensap, druivensap, kerstomaat, lente-uitjes, olijfolie, peper, peterselie, pistachenootjes, sperziebonen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Gestoofd zomerfruit met vanillesaus

Ingrediënten:
aardbeien, eierdooiers, frambozen, kaneelstokje, kersensap, melk, rode aalbessen, suiker, citroensap, maïzena, vanillestokje en zwarte bessen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Sperziebonen met spek en peer

Ingrediënten:
bonenkruid, peper en zout, peren, rookspek, sperziebonen en uien

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / nagerecht uit Koch! vegetarisch:

Honing-maanzaadijs

Ingrediënten:
eieren, honing, maanzaad, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Kruidige decemberkoeken

Ingrediënten:
citroenschil, eieren, bloem, gemalen amandelen, ouwelrondjes, sinaasappelschil, suiker, bakpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Gort−cantharellenrisotto

Ingrediënten:
boter, cantharellen, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, parelgort, rode chilipeper, rode uien, verse tijmblaadjes en zout

Keuken:
Duits
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Rettichcarpaccio met walnoten

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, appelstroop, citroenmelisse, suiker, walnoten, groene appel, komkommer, olijfolie, peper, rettich, rietsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Frankische knoflooksoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, bouillon, bloem, frankenwijn, kerriepoeder, kookroom, water, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, knoflook, witte ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:

Spinazieknödel

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, eieren, bloem, boter, kaas, parmezaanse kaas, melk, nootmuskaat, oud witbrood, peper, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Notendriehoeken

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelen, bloem, eieren, boter, gehakt, hazelnoten, bakpoeder, water en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Aardappel−walnootgratin

Ingrediënten:
bieslook, eieren, boter, gehakt, walnoten, emmentaler, melk, nootmuskaat, peper, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Bijgerecht uit Koch! vegetarisch:

Bramencompote

Ingrediënten:
bramen, kaneel, citroen, steranijs en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Snack of tussendoortje uit Koch!:

Berenvoetjes

Ingrediënten:
cacaopoeder, eiwitten, gemalen hazelnoten, kristalsuiker, citroen, pure chocolade en kaneel

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zalm met linzen en spinazie

Ingrediënten:
crème fraîche, gezouten boter, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotje, knoflook, wilde spinazie en zalmfilets

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Perenmuffins

Ingrediënten:
birnenbrand, eieren, boter, melk, peren, poedersuiker, poire williams, rozijnen en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Speltknäckebröd

Ingrediënten:
boter, melk, pompoenpitten, sesamzaadjes, speltmeel en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Duitse raviolikussentjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, gezouten boter, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode uien, roomkaas, spekblokjes, knoflook en wilde spinazie

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van Liesbeth Thomas