Liesbeth Thomas

We hebben 3 boeken van Liesbeth Thomas waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Liesbeth Thomas? Registreren is gratis!

Boeken van Liesbeth Thomas

Recepten van Liesbeth Thomas

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Gesmoorde savooiekool met noten

Ingrediënten:
gezouten boter, groentebouillon, hazelnoten, lente-uitjes, nootmuskaat, peper, roomboter, savooiekool, teentjes knoflook en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Köstritzer-chocoladetaart

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cacaopoeder, eieren, g bloem, g boter, g poedersuiker, köstritzer, kristalsuiker, roomkaas, tl bakpoeder, vanille-extract en zachte boter

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Flammkuchen met radijs & rucola

Ingrediënten:
bronwater, nootmuskaat, peper, radijsjes, rode ui, rucola, sesamzaad, volle franse kwark, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Pompoensoep

Ingrediënten:
groentebouillon, kerriepoeder, komijn, kruidenbouillon, peper, pompoen, verse gember, wokolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Schwarzwälder muffins

Ingrediënten:
cacaopoeder, eieren, g bloem, g boter, kersen, kirsch, slagroomversteviger, tl bakpoeder en zakje vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:

Zoete hoorntjes

Ingrediënten:
droge gist, eieren, g bloem, g zout, melkpoeder, ml melk, olie, roomboter en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Serveersuggestie Zalm met linzen en spinazie 1 notitie

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Zalm met linzen en spinazie

Ingrediënten:
crème fraîche, gezouten boter, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalotje, teentjes knoflook, wilde spinazie en zalmfilets

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Kruisbessenplaatcake

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eieren, g bloem, kruisbessen, paneermeel, poedersuiker, roomboter, slagroom, tl bakpoeder, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Perziktaart met marsepeinglazuur

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, eieren, g koude boter, g poedersuiker, limoensap, marsepein, rijpe perziken, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Bijgerecht uit Koch!:

Ingemaakte sjalotten

Ingrediënten:
chilipeper, korianderzaad, olijfolie, rozijnen, sjalotjes, suiker, teentjes knoflook, tomatenpuree, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Kastanjesoep met saliemuisjes

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, droge witte wijn, g bloem, g boter, nootmuskaat, peper, poedersuiker, prei, salieblaadjes, sjalotje, slagroom, tamme kastanjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Nagerecht uit Koch!:

Gestoofd zomerfruit met vanillesaus

Ingrediënten:
aardbeien, eierdooiers, frambozen, kaneelstokje, kersensap, ml melk, rode aalbessen, suiker, tl citroensap, tl maizena, vanillestokje en zwarte bessen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Venkel & uien in witte wijn

Ingrediënten:
bosuitjes, citroen, jeneverbessen, olijfolie, peperkorrels, rode uien, suiker, takjes rozemarijn, takjes tijm, venkelknol, witte uien en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Lunch / avondmaal uit Koch! vegetarisch:

Linzenstoof met muntyoghurt

Ingrediënten:
bieslook, blik gepelde tomaten, chilipeper, citroen, gerookt paprikapoeder, griekse yoghurt, groentebouillon, munt, olijfolie, rode linzen, rode ui, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, teentjes knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Alle recepten van Liesbeth Thomas