Terug naar Claudia Castaldi.

Recepten van Claudia Castaldi

Overzicht van de recepten

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Woodstockpasta met kruiden en kiemgroenten

Ingrediënten:
blauwe voedselkleurstof, groene voedingskleurstof, harde tarwebloem, kiemgroenten, knoflook, olijfolie, peterselie, rode voedselkleurstof, saffraan, sesamzaad, tijm en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Bijgerecht uit Foodstyling:

Friet met pimenton

Ingrediënten:
aardappel, eiwit, frituurolie, grof zout, paprikapoeder en pimenton de la vera dulce

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht uit Foodstyling:

Tartelettes met bolletjes

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, amandelschaafsel, banaan, bosbessen, citroen, custardvla, hartig deeg, eetbare zilverflakes, meloen, peer, perzik uit blik en vanillevla

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Torentje van blauwe inktvis

Ingrediënten:
bladzilver, inktvis, limoenen, olijfolie, peper, risottorijst, rode biet, rode kool, rode uien, zeezout en zout

Soort:
vis
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Ikebana van groenten

Ingrediënten:
bieslook, frambozen, sla, krulradicchio, roggebrood, rucola, tijm, venkelgroen, witlof en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Tartelettes met pastelkleurige room

Ingrediënten:
aalbessen, amarenekersen, blauwe voedselkleurstof, bosbessen, chocoladeganache, groene voedingskleurstof, rode voedselkleurstof, slagroom, taartbodem en vanillesuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Versierde hazelnoottuiles

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, hazelnoten, poedersuiker, rode voedselkleurstof en vruchtensuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Gouden kipfilet met goudstaven

Ingrediënten:
azijn, bladgoud, cayennepeper, citroen, goudflakes, griekse yoghurt, kipfilet, knoflook, komkommer, olijfolie, oregano, peper en zout

Soort:
gevogelte / aardappelgerecht
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Minimuffins met kaasfrosting en bloemen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eetbare bloemen, ei, kiemgroenten, natriumbicarbonaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, yoghurt, zachte geitenkaas en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Snack of tussendoortje uit Foodstyling:

Discoballetjes

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gember, groene voedingskleurstof, kipfilet, lente-uitje, peper, rode voedselkleurstof, saffraan en zout

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / voorgerecht uit Foodstyling:

Blokjes bloody mary

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gelatine, peper, selderijblad, tabasco, tomatensap, wodka, worcestershiresaus en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Cheesecake met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, boter, droge biscuits, gelatine, kaneelpoeder, melkchocolade, poedersuiker, pompoen, pure chocolade, roomkaas en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Viscompositie op een zouttablet

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroen, coquilles, eiwit, garnalen, gember, lente-ui, nori, olijfolie, sesamolie, sesamzaad, tonijn, wasabi, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vis
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / voorgerecht uit Foodstyling:

Gevulde tomaatjes in gelatine

Ingrediënten:
gelatine, goudflakes, groentebouillon, kappertjes, olijfolie, oregano, peper, tijm, tomaatjes, verse geitenkaas en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Snack of tussendoortje uit Foodstyling:

Tortilla's met kikkererwtendip

Ingrediënten:
citroen, groene voedingskleurstof, kikkererwten, knoflook, komijn, olijfolie, peper, peterselie, rode voedselkleurstof, tortilla en zout

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:

Koude tulband met zilveren sardientjes

Ingrediënten:
bladzilver, citroen, knoflook, olijfolie, peper, rode biet, rode spaanse peper, rode ui, rozemarijn, sardienen, tijm, zout en zure room

Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Crostata met abrikozencompote en peper

Ingrediënten:
abrikozencompote, amandelschaafsel, bloem, boter, eidooier, peper, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch