80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjambakpoederbittere chocoladebloembotereieidooiereiwitfijne tafelsuikerkaneelkristalsuikermaïzenamarsepeinmelkmelkchocoladepoedersuikerpure chocoladericottaroomslagroomsuikervanillesuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Palets de dames

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, eieren, ganache, melkchocolade, vanille-essence en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Kattentongen

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, ganache, melkchocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Hazelnootkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, gemalen hazelnoten, kaneelpoeder, melkchocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterspritsstaafjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, griessuiker, melk, melkchocolade, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, blonde cassonadesuiker, boter, cacaopoeder, chocomousse, ei, eidooier, fondantchocolade, frambozen, frambozenconfituur, frambozenlikeur, lavendelsnoepjes, suiker en zetmeel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch