6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: blanke bouillonbloemboterbouquet garnicayennepeperdilledroge witte wijneendfoie grasgelatineheldere kippensoep uit blikkippenbouillonlente-uimadeiranootmuskaatolijfolierijstgriesmeelroomsjalottomatenpureetruffeluivisfumetwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de jambon - Hammousse

Ingrediënten:
blanke bouillon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, droge witte wijn, gekookte ham, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kippenbouillon, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de volaille - Mousse van kip, kalkoen, eend of wild gevogelte

Ingrediënten:
blanke bouillon, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, eend, foie gras, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kalkoen, kip, kippenbouillon, kippenlevers, lente-ui, leverpastei, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Garnalenroomsoep

Ingrediënten:
bloem, cognac, dille, garnalen, peper, room, selderij, tomatenpuree, uien, vetstof, water, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren