Recept uit Deutsche Küche:
Lavassaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, droge vermout, gevogeltefond, knolselderij, lavas, room, sjalotten, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Duits
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bruine boter, courgette, court-bouillon, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, ei, gevogeltefond, knoflook, kreeft, kreeftenfond, laurier, lavas, melk, poedersuiker, prei, slakken in blik, tijm, witte ui, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: